esmaspäev, 27. detsember 2010

Kastiilia seep

Seekord valmistasin seepide klassikat "Kastiilia seepi". Seepi on ülimalt lihtne teha, sest koostisaineks on ainult oliiviõli. Seebi sisse ei pannud ühtegi värvainet kuid lisasin ylang-ylang, greibi, tsitronella ning aedliivatee eetrlikku õli. Lõhnabukett tuli hämmastavalt mõnus! Eks näis mis saab sellest siis kui ta valmis on :)
Nüüd kui seebimassist on saanud seep, peaks ütlema, et see on väga pehme veel paar päeva pärast valmistamistki. Tal on küll oma kuju ning laiali ei valgu, kuid koostiselt on pehme. Võibolla ma läksin ikkagi liiga kiiresti vormist välja võtmise juurde, kuid arvasin et poolteist ööpäeva on OK! Kas nüüd tänu sellele või mitte, on enamustel seepidel tükid küljest. Loodan, et seep on kuivades vähemalt seda kõike väärt :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar