esmaspäev, 24. jaanuar 2011

Kergelt sidrunheinane piparmündiseep

Ma satun tsüklisse... õnneks on see seebitsükkel ning kui nendega muud teha ei saa, siis kinkida kõlbab ikka :)
Eelmise seebi jutujätkuks tahaks öelda, et seekord oli seepi väga hea lõigata, aga seisis enne lõikamist ka poole vähem :)
Seepi tegin esimest korda keeksivormis. Küpsetuspaber oli ilusti all ja puha, aga tefloni võttis ikkagi lahti :) Seega nüüd mul ongi püsiv seebitegemise vorm olemas :))

Seekord piparmündiseep. Lihtsalt.

Seebi koostises oliivi,- avokaado- ja kastoorõli, kookos- ja palmirasv. Värvi annab roheline Argiletz savi ja kollase eest vastutab mangopulber.
Kuna piparmündi eeterlikõli on tugeva aroomiga, otsustasin lisada ka natuke sidrunheina, tundub, et tasus ära :) Lõhn on kargelt kevadine :)
Seep on olemuselt kergelt kooriv ja ergutav tänu savis leiduvatele mineraalidele ning piparmündile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar